Template design by accounting website design and free forums

Archive for the ‘Dobročinné akce’ Category

Sen zvířat 22.9.2012

Jako každý rok jsme se tradičně zůčastnili této akce :-) Cesta tam i zpět byla velmi zajímavá… Přeci jenom 4lidi a 3pesani do mého vozu bohatě stačí… :) Společně s Mončou, Deni a Pepou, Romanem a Bobinou :)

 

Všechny galerie na: www.foto.gosweb.cz

Návštěva velvyslanectví a konzulátu Ukrajiny v Praze 10.4.2012

Návštěva velvyslanectví a konzulátu Ukrajiny v Praze

STOP!!

 

Je 10. dubna, zbývají necelé dva měsíce do začátku fotbalového EURA 2012.  Eura díky kterému museli být upáleni za živa statisíce psů a koček. Navštivili jsme v  úředních hodinách Ukrajinskou ambasádu a konzulát na jeden celý den a vyjádřili se co si o jejich počínání myslíme. I naši čtyřnozí miláčci byli vítáni, protože jich se to také týká.

Můj osobní názor je že to je HUMUS, který nejde popsat slušnými slovy….. Je to něco neslučitelného s 21.stoletím a chováním tvorů (lidí), kteří se považují za nejinteligentnější druh na světě…..

 

 Pár fotek z demonstrace zde:

Všechny galerie na: www.foto.gosweb.cz

 

Plakát:

Návštěva velvyslanectví a konzulátu Ukrajiny v Praze

Plakát

Kostička pro ty bez domova

Zúčastněte se kampaně – Kostička pro ty bez domova, oslovte vedení na základních i středních školách ve vašem okolí. Tato sbírka neni finanční!! Programem je aby každá škola, která projeví díky vašemu vystupování a prosbě, zájem pomoci útulkům ve vašem okolí. Jedná se o to, aby každý zakoupil něco v hodnotě cca 30kč, pro psy a kočky (kapsičku, konzervu, piškoty, různé pamlksky a nebo v rámci celé třídy se složily žáci a zakoupily pytel granulí, prostě cokoli co je pro plyšáky v ůtulcích potřebné. Vzhledem k tomu že se blíží zima, tak i třeba nepotřebné deky. Věřím že když se tato kampaň uskuteční tak to bude velký přínos pro ty kteří se těmto opuštěným tvorům z celého srdce věnují a pro samotná zvířátka krásný dárek pod stromeček. Vždyt právě člověk je ten, který se jim mnohdy postará o to že nemají svou milující rodinu, tak mějme srdce a pomožme jim alespon tímto způsobem. Pokud se jim dostane dost aby nemuseli vynakládat peníze za žrádlo alespon na chvíli, zbydou jim peníze na veterinární péči, která je také velmi potřebná a ne zrovna levná. Každý z nás nemůže mít doma pejska nebo kočičku, tak může alespon pomoci darem, byt jen KOSTIČKOU PRO TY BEZ DOMOVA. Děkuji všem kteří se do tohoto projektu pustí a budu rád za každou informaci o zdařilém ůspěchu i naopak… Držím všem palce aby se kampaň rozběhla a plyšáci měli plná bříška…

 

Kampaň: Kostička pro ty bez domova :)

Kampaň: Kostička pro ty bez domova

 

S holou kůží na trh

A ted ještě jedna opožděná reportáž… Byl to křest charitativního kalendáře 3.11.2011 v kavárně Carpe Diem. Já jsem tam byl pozván od mojí kamarádky Kačky T.  Ta celou akci pořádala a tímto bych jí chtěl poděkovat za krásný večer….

Jinak více o projektu se dozvíte na oficiálním webu www.sholoukuzinatrh.cz, kde také tento kalendář můžete zakoupit. :-)

 

Oliciální plakát
S holou kůží na trh plakát

S holou kůží na trh

Máme rádi zvířata

Dneska jsme se zúčastnili akce MÁME RÁDI ZVÍŘATA, která se konala na zámku v Brandýse n./L. Jako vstupné byla nějaká ta konzervička či něco dobrého pro zvířata…… My jsme dovezli hlavně granule a nějaké uzené pamlsky….

 

Máme rádi zvířata plakát

Máme rádi zvířata

 

Této akce  se letos zúčastnili pejskové z útulku Dogpoint Praha a kočičky z útulku Chlupáči v nouzi od Berouna, a jak jinak, také místní fretečky. Jednalo se již o jubilejní 10.ročník, takže byl pojat trochu svátečně, vystoupily velmi zajímavé historické skupiny, které se věnují šermu, tanci, potom skupiny zájmové – dogdancing, agility, přijela zvířecí sanitka PetMedic, byla přednáška o ježcích a v neposlední řadě malá večerní bitvička v zámeckém příkopě. Celý den byl laděn historicky, do doby gotické a celým programem provázel jako každoročně, ochránce všech čtyřnohých miláčků, p. Srstka. Byla to charitativní akce, a vstupným byla konzerva či granulky či něco pro pejska, kočičku, fretku a to vše si podporovaný útulek odvezl :-). Také bylo možné si přímo zde nějakého čtyřnohého miláčka adoptovat :-)

Charitativní den a večer

Dne 24.11.2011 jsme se zůčastnili akce Charitativní den a večer – Nadační fond PSÍ NADĚJE. Byli jsme tam s kamarádkou Romčou Š. Nakoupili jsme spousty věciček,  spousty dárků….. :) Prostě další super akce na pomoc zvířatům :) Jinak akce se konala v Cover place.  To je atomový kryt o rozloze 12OO m 2, který má jedinečnou, tajemnou atmosféru. Tento podzemní komplex byl vybudován začátkem 70.let……

Už samotný vstup je unikátní. Drobný portál uprostřed stromoví rozhodně neodpovídá monumentálnosti prostor, které se za ním otevírají. Úzká, dloulhá a klikatá chodba vás provede labyrintem sálů a skrýší, jejichž původní účel může člověku dneška nahánět hrůzu. Důmyslnost a dokonalost, s jakou byl ovšem proveden a do posledního šroubku koncipován, je však  bezpochyby hodna obdivu. Místo, za jehož vznikem stály dvě silné lidské emoce v symbioze pohánějící náš svět kupředu od počátku věků, tedy strach a touha přežít

Všechny galerie na: www.foto.gosweb.cz

Světový den zvířat 2011

Dne 8.10.2011 jsme se zůčastnily světového dne zvířat, který se konal na Kavčích horách…

Fota níže…. :)

 

Všechny galerie na: www.foto.gosweb.cz

Demonstrace proti utrácení psů na Slovensku

Dne 24.8.2011 jsme se zůčastnily demonstrace proti utrácení psů na Slovensku…….. Sice se nedostavilo tolik lidí co potvrdilo svojí účast na facebooku, ale také se prokázalo že některým lidem ještě není osud těcho zvířat lhostejný….


Toulavé a ztracené psy čeká na Slovensku často velmi smutný osud.
Některé psy utratí hned po odchytu, někteří se dostanou do tzv.
karanténních stanic.
Na mnoho z nich zde čeká smrt a nehumánní zacházení. Věříme, že se to dá změnit.

 

… Výzva slovenské vládě

1. Zastavte zbytečné utrácení psů ve slovenských karanténních stanicích a začněte neprodleně řešit nehumánní podmínky, ve kterých zvířata v těchto zařízeních žijí!
2. Zaveďte kastrační a osvětové programy, které by mírnily problémy s přemnoženou psí a kočičí populací přímo v zárodku.
3. Podporujte úzkou spolupráci karanténních stanic s ochránci zvířat a převádějte tato zařízení do jejich správy. Lidé, kteří mají zvířata skutečně rádi, pro ně dokážou, i v rámci současných zákonů, udělat mnoho.
4. Zpřísněte zákony na ochranu zvířat a udělujte odpovídající tresty tak, aby se Slovensko v ochraně zvířat zařadilo mezi civilizované země Evropy.
5. Zpřístupněte karanténní stanice veřejnosti a uložte těmto zařízením povinnost nalezená zvířata evidovat a inzerovat.

http://slysim-psi-plac.profi.cz/
http://veggie-parade.cz/

 

Všechny galerie na: www.foto.gosweb.cz

Sen zvířat – 10.9.2011

Dne 10.9.2011 jsme se zůčastnili akce Sen zvířat, je to v podstatě taková umisťovací výstava útulků.

Cíl projektu SEN ZVÍŘAT:

Sjednotit všechny útulky z celé republiky za účelem umístění opuštěných a týraných zvířat. Podpořit všechny organizace a lidi, kteří se starají o tato zvířata, zajistit jim věcné dary pro jejich svěřence na nejbližší období, které je podpoří a pomohou jim v jejich péči o tyto živé bytosti.

 

Všechny galerie na: www.foto.gosweb.cz

Sdílet
GOSWEB.cz
Kalendář
Duben 2024
Po Út St Čt So Ne
« Srp    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Kontakt

Blog k webu GOSWEB.cz
Mail: blog@gosweb.cz
ICQ: 255-819-705
Skype: gosweb
 

Tento blog zpracoval Oliver a Brita.